TESTIMONIALS

Sunt fericită și mă simt norocoasă pentru că l-am cunoscut pe Alin Puichiță, cu mențiunea că am cunoscut câțiva fotografi pana la el. Pe lângă pozele care sunt editate perfect și intr-un mod natural, el a reușit să surprindă în fotografii varianta mea cea mai bună, să mă scoată în evidentă, să mă ajute în timpul execuției fotografiilor, fiind atent la detalii, la postură, la privire. Este omul la care am apelat pentru a-mi poza articolele din prima mea colecție, pentru că am știut ca acest lucru îmi va garanta succesul și pentru că este un profesionist. Multumesc Alin și vouă, vi-l recomand din suflet!

Elena Gemini

Stylist
Să fii pasionat și să pui suflet în ceea ce faci!! Aceasta este o caracteristica definitorie în munca fotografului Alin Puichita. În urma colaborării am realizat că am ales un profesionist desăvârșit pentru că rezultatele au vorbit de la sine. Cel mai important pentru mine este faptul că acest segment al fotografiei nu mai reprezintă un factor de stres și fară cea mai mică ezitare pentru următoarele proiecte nu trebuie decât să mă programez. Mulțumesc AP STUDIO

Petra Zoicas

Designer Vestimentar - Calipso DressCode
Multumesc Alin pentru colaborarea de 5 ani. Noi echipa Myfashionizer.ro iti multumim pentru seriozitatea, promptitudinea, dedicarea si intelegea de care ai dat dovada in tot acest timp. Iti multumim, de asemenea pentru ideile pline inspiratie cu care ne-ai ajutat si indrumat in tot acest timp pe partea de fotografie. Daca Myfashionizer este foarte apreciat este si datorita tie! Speram in continuare sa fii alaturi de noi, sa ne sustii sa putem ,,creste, si mai mult impreuna. Recomand cu mare drag, in primul rand acest om, si in al2-lea acest fotograf!

Alina Vieru

Myfashionizer.ro
Alin Puichiță este un profesionist desăvârșit. În numeroasele colaborări avute cu el, atât ca designer, cât și ca reprezentat al firmei Ana Cioclov Atelier, Alin a dat dovadă de fiecare dată de: atenție la detalii, capacitate de a crea noi viziuni în care să fie reprezentate creațiile vestimentare, putere de a colabora și de a comunica cu clientul, deschidere spre dialog, flexibilitate, rigurozitate și seriozitate în tratarea dorințelor clientului și a liniei propuse de acesta, dar și o rapiditate în execuție, pe lângă măiestria fotografică de care a dat dovadă mereu. Din inimă îl recomand pe Alin ca fotograf, și sper că seria colaborărilor noastre să continue și pe viitor. Un potențial imens, un ambițios și perseverent, care va ajunge în curând să fotografieze internațional și ne vom putea bucură că am ajuns să lucrăm cu el.

Dana Simionescu

Designer vestimentar, profesor și doctorand în arte vizuale
Experiența trăită pe platoul de shopping alături de Alin a fost una cât de poate de ajutor pentru mine ca persoană de este mereu in fata camerelor de filmat, fotografiat, deoarece încă de la primele poze au primit instrucțiuni, in funcție de fizionomia mea, forma corpului, să adopt poziții și priviți care sa scoată in evidentă cât mai bine părțile bune și sa reușesc sa transmit mai ușor ceea ce voiam celui care privește fotografia. Colaborarea Nostra continua și in ziua de astăzi și ma bucur enorm. Succes, Alin!

Luminița Safta

Singer
Când am decis că este momentul să lucrez la imaginea mea pe social media am început sa caut un fotograf care să surprindă exact personalitatea mea. După ceva căutări am ajuns la Alin Puichiță iar după primul shooting pe care l-am realizat împreună mi-am dat seama ca o să colaborăm un timp îndelungat, și așa a fost pana și în zi de astăzi lucrăm împreună iar feed-ul meu de Instagram arată așa profi datorită lui.

Massy

Influencer
L-am cunoscut pe Alin (AP Studio) în urmă cu aproximativ 10 ani. Mi-a părut un om serios și implicat în ceea ce face. Pe parcursul anilor am apelat la serviciile studioului său de mai multe ori, pentru ședința foto pe care am folosit-o în cadrul licenței de design vestimentar, iar apoi pentru produsele realizate în cadrul atelierului de creație vestimentară, House of Botticia. Este foarte atent la detalii, la postură, iar rezultatele sunt deosebite. Cu siguranță vom mai colabora pe viitor! Mult succes în continuare!

Alexandra Filip

Fashion Designer
Un photo shooting plăcut și relaxat de fiecare dată, Alin este un fotograf profesionist în adevarăratul sens al cuvântului, care știe exact cum să îți capteze cele mai bune atuuri, astfel încât tu să strălucești de fiecare dată. Recomand cu drag! 🦄⭐

Antoanela Moru

Model
en_USEnglish
ro_RORomanian en_USEnglish